Over ons

thumbs up

Only-IT is opgericht in 2008, maar vindt zijn roots midden jaren negentig. In de begin jaren vooral gericht op systeembeheer en hardware verkoop. Echter is programmeren meer waar we goed in zijn. En zo wil het feit dat we voor 3 1/2 jaar vertrokken naar de zon, Malaysie om precies te zijn, om daar onze kunsten te vertonen. Na opdrachten te hebben gedaan voor oa. KLSE (Kuala Lumpur Stock Exchange), Boeing en de luchtmacht van Malaysie weer teruggekeerd naar onze roots.

In 2008 start Only-IT met de ontwikkeling van een CRM software pakket voor de financiële intermediair (LinX CRM42). Na een hoopvol begin, en bijna voltooing van het product zakt de markt volledig in elkaar. Er moet dan een beslissing worden genomen van hoe nu verder. Na goed beraad komen we tot de conclusie dat we meer creatief bezig willen zijn, en gaan ons voornamelijk richten op online activiteiten.

Zoals je ziet zijn van alle markten thuis, we doen nu voornamelijk webdesign en alles wat daarom heen zit. Schroom echter niet om ons te benaderen voor andere IT diensten, over het algemeen kunnen we wel samen tot een oplossing komen.

Voor vragen kun je het contactformulier invullen

Liever direkt telefonisch contact? Bel dan naar 053-8 200 210